Pimennysmatkaaja.fi uudistuu

Pimennysmatkaaja.fi uudistuu

Alunperin 2009 vuonna Täydellinen auringonpimennys -nimellä perustettu ja sittemmin Norjan reissun yhteydessä Pimennysmatkaaja.fi:ksi nimensä muuttanut matkablogini koki nyt toisen ulkoasumuutoksensa. Samalla blogin sisältökin kasvoi satunnaisten pimennysreissujen taltioinnista ja liveraportoinnista ihan arkiseen tähtitieteen ja ilmakehän ilmiöiden seurantaan. Näin niistä saa itsellekin paremmin jotain pysymään tallessa, muutakin kuin sen yksittäisen valokuvan galleriassa jota sitten vuosien päästä taas ihmettelee, että mikähän se tuokin oli.

Pimennysmatkaaja_web_bg

Graaffisen ulkoasupäivityksen myötä uudistui samalla myös sivuston logo. Puolen tunnin pähkäily ja eri filttereiden pyörittely aiheutti tuollaisen piikikkään usvapallon. Kyllä sen varmaan valistuneena arvauksena voi pimentyneeksi auringoksi tunnistaa?