2014 vuoden t-paitoja

2014 vuoden t-paitoja

Näin tänään suunnittelemani Warkauden Kassiopeia 2014 -t-paidan kankaisena versiona ja olin kovasti yllättynyt, miten hyvälle se luonnossa näytti. Hieman pelotti, että piirsin paidan etupuolella olevan tähtitaivaankiertymän liian ohuilla viivoilla, mutta paino näytti tehneen todella hyvää työtä noiden kanssa.

Warkauden Kassiopeian 2014 vuoden t-paita
Warkauden Kassiopeian 2014 vuoden t-paita

Etupuollella paitaa siis on luonnosteltu tähtitaivaankiertymä ja sen vasemmassa alakulmassa on Härkämäen tähtitornin silhuetti. Takapuolella paitaa löytyy sitten Observatorion virallinen nimi varustettuna olettaakseeni Harri Haukan THO:lle keksimällä sloganilla. Se kyllä tiivistää kolmeen sanaan täydellisesti sen mitä me teemme.

Warkauden Kassiopeian paidat ovat nyt myynnissä yhdistyksen tapahtumissa ja varmaan lähiaikoina myös yhdistyksen nettisivuilla. Paidan saa lunastettua omakseen 15 eurolla, joka ei ole paha hinta laadukkaasta Fruit of Loomin t-paidasta. Paidan painatukset ovat toteutettu silkkipainolla.

Toisena tämän vuoden paitaluonnoksenani olikin sitten Pimennysmatkaaja.fi -blogini paita, jonka prototyyppiyksilö saapui viimeviikolla.

Pimennysmatkaaja.fi -t-paita
Pimennysmatkaaja.fi -t-paita

Liukuvärien vuoksi paita on painettu suoraan kankaaseen digitaalipainona ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Jos näette paidalla varustettua liikenteessä, niin tulkaa kiskaisemaan hihasta.