Mässäilykassi 6,5e

Mässäilykassi 6,5e

Kävimme kolmestaan ostamassa marketista 6,5e maksaneen kassillisen kaikennäköisiä tekeleitä, joita emme kyenneet tunnistamaan.

Tuohon summaan mahtuu iso iso kasa kaiken näköisiä leivoksia, kasa erilaisia karkkeja, joitain desejä paikallisia viinoja ja joku bacardi freezer-plagiaatti. Ei täällä tunnu mikään maksavan juuri mitään.

Uusia scoottereita saa kaupoista alkaen 100 euroa ja kalleimmat mallit näyttävät olevan 250 euron pinnassa. Uudet maastopyörät (polkukäyttöiset) maksavat uusina noin 50 euroa. Ei-maastopyörä irtoaa uutena parilla kympillä.

Viihde-elektroniikassa taas näkee hyvin sen mitä täällä tehdään ja mitä ei tehdä. Esim. tietokoneet ovat aikalailla samoissa hinnoissa kuin Suomessa mutta taas kiinassa valmistetut kännykät ja mp3-soittimet maksavat muutamia kymppejä. Iso pöytätuuletin josta Suomessa saat maksaa vähintään sen 40 euroa maksaa täällä 7 euroa.