Saukko, valas, laivoja ja Altassa ollaan

Saukko, valas, laivoja ja Altassa ollaan

Tänään tulikin sitten bongattua taas villinä pulikoiva saukko. Matkallamme kohti etelää kävimme Honningsvågissa vielä syömässä, jossa bongattiin valas. Tällä kertaa siis lautasella. Mielenkiintoinen makuelämys. Honningsvågissa päästiin tekemään muitakin bongauksia, kun satamaan saatui surullisen kuuluisan italialaisristeilijän sisarusalus Costa Pacificia. Hetkeä myöhemmin perässä ajoi vuonoon tällä seudulla suorastaan legendaarinen Hurtigruten.

Matka jatkui vuoriston yli kohti Altaa ja olipas ihanaa ajella kesärenkailla, kun räntää satoi vaakasuorassa. Terkkuja autovuokraamolle – ensikerran kitkat kiitos. Kohta sitten lähdetään tutkimaan Altan keskustaa ja ympäristöä.

Yläpuolella vähemmän kenossa oleva italiaanoristeilijä. Alapuolella legendaarinen Hurtigruten.