Suomessa jälleen

Suomessa jälleen

Nyt on reissu heitetty ja auto pitäisi aamulla palauttaa takaisin vuokraamoon. Varsin mukava peli oli Skoda Octavian farmariversio ajella. Hieno reissu. Kiitoksia kaikille syyllisille! Harrillekin jäi vielä kymmenen sormea. Ihme kyllä.

Nyt alkavan viikon aikana tulee vielä yksi blogimerkintä tähän reissuun liittyen, kun ilmoitellaan vielä mistä reissukuvia ja Venuksen ylikulun kuvia pääsee katselemaan. Sen jälkeen blogi upotetaan taas toistaiseksi naftaliiniin odottamaan seuraavaa auringonpimennystä, joka harmittavasti ei ole tämän marraskuun pimennys australiassa. Noh, aina ei voi voittaa työaikataulujen kanssa.

Eli kannattaa ensiviikolla vilkuilla vielä kuvatuksia. Sen jälkeen ei varmaan kannata kauhean ahkerasti hakata päivitysnappia ennenkuin taas huudellaan tämän olemassaolosta.