Kierros Härkämäen Observatorion kerhotaloon

Kierros Härkämäen Observatorion kerhotaloon

Monesti olen mainostanut Härkämäen Observatorion yhteyteen rakennettua erittäin mainiota kerhotaloa. Koska kuvat kertovat ikivanhan kliseen mukaisesti enemmän, kuin tuhat sanaa, niin tehdäänpäs pieni virtuaalikierros itse kerhotaloon. Samalla sain viikonloppuna tekosyyn ulkoiluttaa Samyangin 8mm kalansilmäobjektiivia.

Luento-/koulutustila
Luento-/koulutustila

Aloitetaan kierros kerhotalon isoimmasta kokonaisuudesta, eli luento-/kokoustilasta. Tilaan mahtuu kerralla isompikin ryhmä. Täällä pidetään myös tietotekniikkajaoston järjestämät peli-illat, jolloin videotykillä pelaillaan konsolipelejä sekä pöydät on vallattu kortti- ja lautapeleille.

Loput esittelystä löytyy alla olevasta kuvagalleriasta:

Tämän lisäksi kerhotalon vierestä löytyy puuhellallinen kota, jonne mahtuu parisenkymmentä henkeä mukavasti. Erähengessä alueella on myös nuotiopaikallinen laavu, jossa voi paistella makkaraa.