European Planetary Science Congress 2017 Riikassa

European Planetary Science Congress 2017 Riikassa

Tämän vuoden European Planetary Science Congress järjestettiin Riikassa. EPSC kokosi yhteen yli 800 avaruusalan ammattilaista ja kourallisen meitä amatöörejä, jotka olimme esittelemässä tuloksiamme sekä hakemassa uusia kontakteja.

Tapahtuma itsessään kesti koko viikon ja sisälsi runsaasti ohjelmaa. Päivät täyttyivät luentosessioista ja muutama ilta posterisessioista.

Härkämäen Observatorion posteri herätti runsaasti kiinnostusta kävijöissä ja varsin arvovaltaisia vieraitakin saatiin: mm. EPSC:n Scientific Organizing Committeen Manuel Grande pysähtyi keskustelemaan posteristamme! Kaikenkaikkiaan posterisessio oli meidän osaltamme varsin tuottoisa. Monta uutta kontaktia saatiin ja mahdollisia havaintoprojektejakin poiki useampia! Yhtenä mielenkiintoisena päänavauksena mahdollisuus päästä mukaan ESA:n vetämään projektiin mutta siitä lisää myöhemmin.