Euran viikinkipäivä 2018

Euran viikinkipäivä 2018

Lauantaina Euran Esihistorian opastuskeskuksen Nauravan Lohikäärmeen yhteydessä vietettiin vuosittaisia mutta pienimuotoisia Euran viikinkipäiviä.

Nauravan Lohikäärmeen näyttelyyn oli vapaa pääsy ja lisäksi kierros oli opastettu! Kerran aikaisemmin on tullut heidän kokoelmaansa käytyä ihastelemassa mutta kyllä opastettu kierros lisäsi siihen todella paljon.

Keskipäivällä paria roposta vastaan sai myös harjoitella myöhäisrautakautisen kuparikorun tekoa korumuotoilija Annaleena Soinin opastuksella. Kuvagalleriassa vaimon tuotos aiheesta.

Ulkosalle oli kerääntynyt vajaa kymmenkunta myyjää kojuineen. Härkänummen viikinkikylän edustaja paisteli katajanmarjoilla ja kuminalla maustettuja hernelettuja. Yhdistelmänä kuulostaa ehkä hieman erikoiselle mutta hyvää oli!

Kiitos järjestäjille, mukava pikkutapahtuma!