Täydellinen pimennys vaiko pilvipimennys?

Täydellinen pimennys vaiko pilvipimennys?

Valitettavasti kuvat nyt jäivät tältäillalta väliin, kun meni tuolla palaverin jälkimainingeissa sen verta myöhään ja herätys on 4:00, eli noin 6 tunnin kuluttua. Sääennusteet ja tutkakuvat alueesta näyttävät edelleen melko huolestuttavilta ja täällä on parhaillaan ukkosmyrsky menossa. Hyvällä tuurilla kumminkin huomenna on aamulla selkeämpää (tai edes vähän kuivempaa) etelässä, joten suuntaamme 5:00 alkaen kohti Etelä-Kiinaa. Tarvittaessa ehdimme menemään jopa 1 minuutin rajalle, jos keli sen todellakin vaatii vaikka mieluiten tietysti pysyisimme 5 minuutin suurpimennyksen rajan sisäpuolella.

Nyt melkoisen ukkosenjyrinän säestämänä hetkeksi torkkumaan ja sitten toivotaan parasta. Noh, oli keli mikä oli, niin Romeo y Juliettan Churchillit käryytellään Harrin kanssa sitten vaikka kaatosateessa, kun ne kerta Helsinki-Vantaalta mukaan hommattiin.