Ylikulku lähenee

Ylikulku lähenee

Hieman reilun kuukauden verran H-hetkeen. Viimeaikaisiin hankintoihin on kuulunut mm. Outwellin valmistamat retkituolit. Taitettavapöytä (läppäreille ja muille vermeille) pitäisi vielä käydä hakemassa lainaan. Auton vuokrauskin on tekemättä mutta se on tarkoitus hoitaa vielä tämän viikon aikana. Kaikkiaan reissuun valmistautuminen alkaa olemaan loppusuoralla.

Mutta mitäpä olisi retkikunta ilman tapahtuman t-paitaa, joten aamulla tuli vietettyä hetki Illustratorin ja Photoshopin ääressä:

©2012 Jari Juutilainen

Nyt vaan täytyy vielä hyväksyttää malli seurueella ja laittaa tarjouspyynnöt painofirmoihin menemään.

Seuraavana haasteena onkin sitten opetella vielä aurikoputki Luntin käyttöä kuvaamiseen, sillä kukaan retkikunnastamme ei ole aikaisemmin käyttänyt kyseessä olevaa putkea muuhun kuin visuaalihavannointiin. Lisäksi täytyy vielä ensin hankkia ainakin T2-sovite ja jotain lisäpalikkaa, jolla saadaan kamera kiinni okulaarin läpi kuvaamiseen.