Korkeanpaikan kammottomuutta ja natsi(s)aukkoja

Korkeanpaikan kammottomuutta ja natsi(s)aukkoja

Kolme päivää alkaa olla nyt takana. Päivä käytettiin Stabburnesin lähialueiden koluamiseen. Kävimme kiipeilemässä aivan käsittämättömän hulppeissa maisemissa Silfor-kanjonissa, jossa tuli kiivettyä ties millaisille petollisille kielekkeille kameran kanssa. Hengissä ollaan edelleen, joten ei se ihan huonosti mennyt.

Paluumatkalla geokätköilijämme tiesivät yhden kätkön sijaitsevan erään vuonon niemenkärjessä natsien bunkkerissa. Niemi oli täynnä kaikennäköisiä betonisia natsiaukkoja, kamiinoita ja piikkilankaa. Eräästä onkalosta löytyi jopa bunkkerin oven sarana, joka käskettiin jättää paikalleen. Höh.

Samaisella niemenkärjellä meitä kohtasi varsin vekkuli pariskunta. Kaksi saukkoa, jotka saalistivat kalaa vajaan 10 metrin päässä.

Saukkoja