Maailman äärilaidalla!

Maailman äärilaidalla!

Aamun ohjelmassa oli ajella täältä Kirkeportenista Nordkappiin, eli alkuperäiseen ajatukseen havaintopaikasta. Ei varmaankaan niin kovin hyvä ajatus loppupeleissä. Lämpötila oli 3,5C ja tuuli oli myrskylukemissa. Tästäkin huolimatta allekirjoittanut poseerasi retkikunnan t-paidassa sen valtavan metallipallon äärellä. Muut turistit saivat taas ihmetellä hulluja suomalaisia. Kesäkeli. Pakko olla, jos kerta on kesälomalla.

Nyt on majapaikan wlani kovassa käytössä ja sääennusteita eri puolille Pohjois-Norjaa tutkitaan kuumeisesti. Pahalle näyttää. Alku ylikulusta voi olla mahdollista nähdä mutta tutkitaan vielä jos otollisimpia paikkoja löytyisi.

Saimme myös yhteydenoton blogin lukijakuntaan kuuluvalta Ylen toimittajalta, jolle lupasimme radiohaastattelun huomisaamuna noin 7:30 Suomen aikaa. Eli kannattaa olla kuulolla ja kääntää vastaanotin Ylen kanaville.

[b]Päivitys:[/b] Ylen nettiuutinen, jossa on mainintaa retkikunnastamme: